Alla inlägg under september 2008

Av sara - 15 september 2008 12:31

Här kommer lite bilder ;-) Hemma fråm skolan idag, fortfarande förkyld. piss tråkigt men vad gör man. För att inte bli allt för uttråkad får jag ta och trimma lite marsvin som ska med till lillhärad, längtar!!

Av sara - 14 september 2008 20:37


I'm home! :-) Jag har haft det mycke trevligt hos syster. Vi började med att möta upp J på stan då han kom med bussen och sedan hyrde vi film, "dumpad".. Med russel brand, han stal showen lite ;-) .. den var ingen toppen bra film men den dög, någon man klarar sig utan att se.  Och till det åt vi lite ost & kex, kände inte så mycket för min dumma snoriga näsa men det lilla jag kände var gott!  Idag blir broder hela 20 år & i present av mig och syster fick han, en annanas, en bebistandborste,fisk salt sås, en lättöl, och en godisapa! vi drev såklart med han men ett gott skratt fick han och vi med! En vattenkokare fick han också av oss. Och porterstek (stavning?) bjöds det på och jag åt två stooora portioner. det var ju så gott!

Jag har fått lånat en otrolig bok i från syrran, Kärleks akuten! Den berör mig långt in i hjärtat. han förstår ju verkligen kärleken!? den tycker jag alla borde läsa, man får verkligen reda på verkligheten och vad kärlek är för var och en. Läs den! 

Av sara - 13 september 2008 10:18


Jag blir då inte friskare, jätte snorig. tung i huvudet och världens hosta mellan varven.. 

  Marsvins bebisarna är nu 5 veckor och i veckan flyttar två av dom! :)    Hanarna går nu sen en vecka tillbaka med en varsin vuxen hane men honorna som går kvar med promessa ska jag flytta ut dom också så dom blir van med att inte vara hos sin mamma innan dom flyttar??    

Idag ska J spela DM & jag sitta och snörvla & hejja på .. Lillebror är lycklig för att han ska få följa med så inte kan jag hoppa av nu heller. :P *aaatcho*


bye *aaatcho aatcho*

Av sara - 11 september 2008 21:41

Nu har jag åkt på förkylning och inte kan jag heller vara hemma från skolan, så jag får gå där och pinas med rinnande näsa och ibland rinnande ögon + hosta.. Då känner man ju sig lagomt fräsch! Men i morgon är det sista dagen och sedan helg och det känner jag att jag verkligen behöver för nu är det svårt att känna motivation att gå till skolan.
På lördag ska jag & J sova hos min syster ! :-) det var länge sen och med syster har man alltid skoj, eller ja oftast... hah kanske inte den gången hon skulle göra slingor på mig medans hon drack vin! hmmm?

Nu ska jag lägga mig!

Av sara - 10 september 2008 21:00

en söt video på marsvinen som springer runt, dock är vinkeln lite knäpp men den går att se på iaf ;-)

Av sara - 9 september 2008 19:03


Nu i skolan ska vi skriva en novell och jag har ingen aning vad jag ska skriva om? har du något fiffigt tips? Nästa vecka är det profilvecka och det är kul sen är det praktik tror jag & sen utställning. Gissa om jag längtar! Jag har blivit en riktigt utställnings människa. Det är ju så roligt med alla fina marsvin, kommentarerna och gemenskapen! Så det ska bli riktigt kul att åka en längre bit också! :-) Så det håller vi tummen upp för.  Nu ska jag kela lite med Jesperlina & försöka komma i säng tidigt så jag för en gångs skull inte halvsomnar på bussen i morgon.. I morgon är det en ganska soft dag, ska på "kamratstödjarutbildning".. det låter lite mer sofistikerat än vad det är ;-) Vi ska göra lite sammarbetsövningar med dom andra kamratstödjarna, fika, äta pizza, fika igen och sluta ungefär :P ... Och en sån dag säger inte jag nej till.

Av sara - 8 september 2008 12:12

Namnet var klockrent, Jesperlina. Hon var minnsan inte lätt att fota ska jag säga.  Här har vi henne!

1 vecka & två dagar.

Av sara - 8 september 2008 07:14


Måste bara tacka för alla fina kommentarer! Tack!! :-D det värmer!

Nu sitter man här och har missat bussen.. Varför är vissa busschaufförer så himla otrevliga? När man ställer sig och i princip springer brevid bussen skiter dom bara i en? .. Nä dom tänker väl inte stanna för då är dom redan påväg och vet inte var bromspedalen är som dom annars ligger på.
Så nu är jag små grinig & tänker vara hemma, det är ju ändå chaufförens fel.:P 

Igår blev det en slappar dag & det behövdes verkligen. Jag sov lääänge och gjorde ingenting vettigt förutom att anmäla till lillhärad! Så gänget som följer med blir    High Hat's Sunrising, Mosaique's Kompis, Peek-a-boo's Hanna & sist men också minst Wira's Memento.  Promessa hade jag gärna velat tagit med men jag känner att hon inte är i kondition för det än & denna gång får Ingresso gå hemma och skrutta så Hanna & Memento ("dracula") får göra sin utställningsdebut.    Det låter väl rimligt? ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards