Alla inlägg den 6 september 2008

Av sara - 6 september 2008 21:04


Efter ett långt bad och mat i maggen är jag redo att skriva om min dag/helg. 

Utställningen i valbo gick jätte bra! Kompis fick 92 poäng, silver OCH BISpet 1 !! matte och husse är sååå stolt. Han är ju stencool och blir inte nervös eller uppjagad för någonting. Fick väldiga berömm över hans päls och det är jag jätte glad över. För sunrising gick det kanske inget vidare i ras men i pet blev hon BIS pet 4 & silver! Fina priser fick vi! en transportbur, en kasse morötter,2 paket "godisstänger" och lite annat gotta till dom.
Jag har nog inte riktigt förstått det än att han blev etta & hon fyra utav sådan hård konkurans! :-)
Såklart saknades min jesper.. Kerstin A kom och frågade om hon kunde få låna honom till hennes avel och då kom det någon tår.. Såklart hade hon fått det om han var i livet. Jag saknar ju dig!!

Sedan höll även jag & Maria i drive-in petten, det var verkligen roligt. Jag vill ju bli petdommare så jag ska nog fundera lite mer "allvarligt" på det! Jag och maria har ju bestämt oss att vi ska göra det samtidigt.
många fina marsvin var det & nu förstår man verkligen hur svårt det är när man inte kan placera alla! Och det var ju förstås gurkätar tävling & där kom Mosaique's Birk till final & sedan Confetti's Nokia, vinnaren blev Nokia!

Och såklart måste jag ju nämna att min bästa vän har varit hos mig och vi har haft det så trevligt! Hunden våran blev stört förälskad i henne och ville inte var utan henne en sekund *fniss* :-) Vi har pratat marsvin & skrattat och bara haft det bra.

Ovido - Quiz & Flashcards